Operett a Fecebookon

Operett hírek

Az operettek világában szeretném elkaluzolni az érdeklődőket! Ez a hamarosan talán Hungarikummá váló műfaj hazánkban is roppant kedvelt. Lassan mminden színház repertoárjában szerepel egy operett, és még a fiatalok is biztos hogy ismernek legalább egy klasszikus slágert Léhár vagy Kálmán Imre operettjeiből.

Friss topikok

2012.01.05. 12:37 operett hírek

2012-ben operett is lesz a soproni MKB Arénában!

Címkék: bemutató

2012-es terveiről nyilatkozott Török Zoltán (MKB Aréna sopron igazgatója) a Nyugatmagyarnak. Az Arénában korábban teltházzal futottak a Budapesti Operettszínház musicaljei, sőt 2011 nyarán szabadtéri bemutatót is csináltak. A 2012-es tervek között nem szerepel újabb szabadtéri bemutató, azonban tervben van egy nagyoperett bemutatása. 

Kíváncsian várom, hogy a több mint 2000 néző befogadására alkalmas MKB Arénában melyik produkció lesz látható?! Vélhetően az Operettszínház valamelyik sikeroperettje kerül majd bemutatásra, de részleteket még nem árult el az igazgató, csak azt, hogy az új produkciók áprilisban, októberben és decemberben várhatóak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://operetthirek.blog.hu/api/trackback/id/tr293521554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása