Operett a Fecebookon

Operett hírek

Az operettek világában szeretném elkaluzolni az érdeklődőket! Ez a hamarosan talán Hungarikummá váló műfaj hazánkban is roppant kedvelt. Lassan mminden színház repertoárjában szerepel egy operett, és még a fiatalok is biztos hogy ismernek legalább egy klasszikus slágert Léhár vagy Kálmán Imre operettjeiből.

Friss topikok

2011.10.15. 11:52 operett hírek

Dolhai Attila a Cigányszerelem CD-vel népszerűsíti a darabot!

Címkék: operett dolhai attila operettszínház cigányszerelem

Hamarosan bemutatják az időközben új szereposztást kapott  Cigányszerelem című operettet az Operettszínházban és a darab promotálását egy maxi CD-vel kezdik. A CD-n Dolhai Attila fog énekelni, a CD csak limitált példányszámban lesz kapható részletek itt!

A darab egyik legjobb dalát választották kedvcsinálónak, és kétségkívül Dolhai Attilának jól áll a cigányprímás szerep. Az előadásból már a Broadway Fesztiválon hallottuk a dalt ami a CD-n jelenik meg. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://operetthirek.blog.hu/api/trackback/id/tr813304706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása