Operett a Fecebookon

Operett hírek

Az operettek világában szeretném elkaluzolni az érdeklődőket! Ez a hamarosan talán Hungarikummá váló műfaj hazánkban is roppant kedvelt. Lassan mminden színház repertoárjában szerepel egy operett, és még a fiatalok is biztos hogy ismernek legalább egy klasszikus slágert Léhár vagy Kálmán Imre operettjeiből.

Friss topikok

2011.10.10. 22:08 operett hírek

Operett az Orfeumban!

Címkék: operett orfeum

Az Orfeum nekem egy mítosz...azt a kort idézi, amikor még az operett volt a divat.. a fekete-fehér filmeket és a Mese autót:) Lehet ezzel nem mind vagyunk ám így. Én viszont örülök, hogy az Orfeum Club az operett kedvelő generációra is gondol. Ugyanis az Orfeum rendszeresen Operett Gálát tart. Új szóval bővült a tudástáram is: HUNGAROPERETT!!!!! Ha még Kerotól hallottam volna nem lep meg, de most meglepett. Persze ez lehet csak nekem új szó. A lényeg, hogy a magyaros hangulatot és az operett fennmaradását szolgálja a maga módján az Orfeum is, méghozzá nem is olyan magas árakon. Egy próbát mindenkinek megér, ha másért nem, akkor azért, hogy kapjon egy kicsit az új Orfeum hangulatából. Az Operett Gála részleteiről és műsoráról bővebben az Orfeum Club honlapján olvashattok.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://operetthirek.blog.hu/api/trackback/id/tr523292918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása