Operett a Fecebookon

Operett hírek

Az operettek világában szeretném elkaluzolni az érdeklődőket! Ez a hamarosan talán Hungarikummá váló műfaj hazánkban is roppant kedvelt. Lassan mminden színház repertoárjában szerepel egy operett, és még a fiatalok is biztos hogy ismernek legalább egy klasszikus slágert Léhár vagy Kálmán Imre operettjeiből.

Friss topikok

2011.10.03. 17:15 operett hírek

Virágos Magyarországért - Új magyar operett

Címkék: magyar új operett

Nemrég a Musical Pályázathoz hasonlóan új Operett Pályázat is indult, azonban nagy sikert nem aratott. Azóta nem is hallottam új operett kezdeményezésről Magyarországon. Azonban úgy tűnik, hogy bár az Operettszínház csak új musicalt állít színpadra, addig a Katonában megpróbálnak valami újat, valami kortárs operettet csinálni! Az új magyar oeprett bemutatója 2012-ben lesz. 

Virágos Magyarországért - Új magyar operett (munkacím) 

2012 áprilisában a A Katona Színház Kamrájába költözik az operett csillogó, izgalmas világa! A Katona társulata kísérletet tesz az operett: e hagyományos, a magyar színházi tradícióban mélyen gyökerező műfaj megújítására - egy új, kortárs operett létrehozásával, amely a hazai jelenségek taglalásától sem riad vissza. Bővebben: Operettinfo.hu

 

Kíváncsian várom milyen lesz?!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://operetthirek.blog.hu/api/trackback/id/tr223275707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása