Operett a Fecebookon

Operett hírek

Az operettek világában szeretném elkaluzolni az érdeklődőket! Ez a hamarosan talán Hungarikummá váló műfaj hazánkban is roppant kedvelt. Lassan mminden színház repertoárjában szerepel egy operett, és még a fiatalok is biztos hogy ismernek legalább egy klasszikus slágert Léhár vagy Kálmán Imre operettjeiből.

Friss topikok

2012.02.14. 17:57 operett hírek

Jeltolmácsolt előadással debütál Peller Károly!

Címkék: bemutató operett peller károly régi nyár

Peller Károly nagyszínpadi rendezéseként kerül színpadra a Régi nyár című Békeffi-Lajtai operett. A slágerekkel megtűzdelt operett 2012. március 24-én Tatabányai Jászai Mari Színházban debütál. Meglepő, hogy első rendezésében mint színész nem lesz látható, de azért talán nem véletlen, hogy a hazaiból válogatott. 

A szereposztás szerintem elég csalogató, hogy a pesti közönség is megnézze Peller első rendezését. Az operett főszerepében Kalocsai Zsuzsa akinek partnerét Virágh József alakítja majd. 

A legnagyobb meglepetés számomra Szulák Andrea, akit már rengeteg musical főszerepében láthattunk, de operett szerepben még nem láttunk. Friss tehetségekben sem lesz hiány,hiszen egy fiatal tehetség Juhász Levente is látható lesz, aki Ágoston Katival játszik egy párt.

A régi nyár című előadás főpróbáján egy jeltolmács is jelen lesz. Az előadást hallássérültek is megnézhetik, akiknek direkt szervezésben kerül bemutatásra a darab.

A 90 decibel program keretein belül több színház is tart jeltolmácsolt előadásokat. A régi nyár esetében ez a főpróbán lesz, amit 2012. március 23-án tartanak.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://operetthirek.blog.hu/api/trackback/id/tr574105035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása