Operett a Fecebookon

Operett hírek

Az operettek világában szeretném elkaluzolni az érdeklődőket! Ez a hamarosan talán Hungarikummá váló műfaj hazánkban is roppant kedvelt. Lassan mminden színház repertoárjában szerepel egy operett, és még a fiatalok is biztos hogy ismernek legalább egy klasszikus slágert Léhár vagy Kálmán Imre operettjeiből.

Friss topikok

2012.01.04. 11:47 operett hírek

Sorozatban mondanak fel az Operettszínház színészei, táncosai és egyéb munkatársai a pletykák szerint! Tudd meg mi az igazság!

Címkék: operettszínház

Pár hete derült ki, hogy Budapest egyik legsikeresebb színháza az Operettszínház támogatás nélkül kell hogy működjön majd. Azóta pedig szinte naponta hallani arról, hogy valaki elhagyja a színházat. Az első hírek arról szóltak, hogy a két vezető musicalszínészük Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra távozik a színháztól, amit maga a színészpár is megerősített (miszerint lazábbra fűzik a színházzal a szálakat). Utána Janza Kata távozásáról beszéltek (amit Janza Kata cáfolt). A Blikk információja szerint azonban távozott több táncos és énekes is, továbbá újabb távozó színész neve is felmerült. A Blikk szerint ugyanis távozik a színház egyik dramaturgja és rendezője Böhm György is, és vele együtt Szabó Dávid is, akit több musical és operett főszerepében láthattunk. Operett fronton más színész távozásáról még nem röppentek fel hírek, de lehetséges, hogy csak azért, mert az operett színészek kevésbé érdeklik a bulvár sajtót mint a musical színészek. A távozások oka sokak szerint az, hogy Kerényi Miklós Gábor nem nézi jó szemmel, ha színészei más színházakban is játszanak. Ez az álláspont részben érthető, de nem teljesen helytálló, hiszen a társulat tagjai más színházakban is játszanak néha, igaz valóban nem túl gyakran.

Ezeknek a pletykáknak tett a végére pontot Kerényi Miklós Gábor a szinhaz.hu-nak adott interjújában. Megtudhattuk, hogy a Bereczki-Szinetár páros a pop karrierre és egyéb média szereplésre koncentrál, Szabó Dávid pedig csak szerződést módosított a színházban, de továbbra is játszik az Operettszínházban. Kerényi Miklós Gábor megerősítette azonban Böhm György dramaturg és rendező távozásának hírét, valamint szó esett a musicalszínészei vendégszerepléseiről is.

Szólj hozzá! · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://operetthirek.blog.hu/api/trackback/id/tr203515991

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Paket Umroh 2019.06.02. 18:38:46

Rólunk - Smoking Barrels

Trackback: promo Umroh 2019.05.25. 12:16:56

A Lelkizóna és szerzői csapata - Lelkizóna

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása