Operett a Fecebookon

Operett hírek

Az operettek világában szeretném elkaluzolni az érdeklődőket! Ez a hamarosan talán Hungarikummá váló műfaj hazánkban is roppant kedvelt. Lassan mminden színház repertoárjában szerepel egy operett, és még a fiatalok is biztos hogy ismernek legalább egy klasszikus slágert Léhár vagy Kálmán Imre operettjeiből.

Friss topikok

2011.11.16. 15:42 operett hírek

Marica grófnő 2012 szereposztás

Az Index.hu-n megjelent egy publikáció az Operettszínház 2011/2012-es évadáról, amiben Kero nyilatkozott a Marica grófnőről is, amit 2012 februárjában mutatnak be. A Marica grófnő címszerepében, ha jól értem három szereposztás lesz.

Címszerepben Kalocsai Zsuzsa, Bordás Barbara, Fischl Mónika, további szerepekben Oszvald Marika, Peller Károly, Faragó András, Földes Tamás, Vadász Dániel, Vadász Zsolt, Boncsér Gergely, Dancs Annamária, Szendy Szilvi, Kékkovács Mara, Kerényi Miklós Máté, Szabó Dávid, Dézsy Szabó Gábor.

A darabról korábban írták, hogy egy felújítás lesz, most azonban KERO nyilatkozata szerint a színház 10 éves jubileumára készül az előadás.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://operetthirek.blog.hu/api/trackback/id/tr963387420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása