Operett a Fecebookon

Operett hírek

Az operettek világában szeretném elkaluzolni az érdeklődőket! Ez a hamarosan talán Hungarikummá váló műfaj hazánkban is roppant kedvelt. Lassan mminden színház repertoárjában szerepel egy operett, és még a fiatalok is biztos hogy ismernek legalább egy klasszikus slágert Léhár vagy Kálmán Imre operettjeiből.

Friss topikok

2011.10.07. 16:46 operett hírek

Csárdáskirálynő light Pécsen!

Címkék: operett csárdáskirálynő

Pécsen is bemutatják, klasszikus módon 3 felvonásban a Csárdáskirálynő című nagyoperettet! A Csárdáskirálynő az egyik legjobb operett, tele slágerekkel. Ha valakit aki nem látott még operettet el kellene vinnem egy operettre, akkor tuti erre vinném.

A mai postomnak azért adtam azt a címe, hogy Csárdáskirálynő Light, mert miután elolvastam ki a rendező, el sem hittem, hogy a képek amiket látok az ő darabjához tartoznak. Méhes ugyanis jellemzően nagyon extrém és meghökkentő rendezéseiről híres. A Csárdáskirálynőt azonban nagyon klasszikus módon rendezte meg, semmi polgárpukkasztás (pedig ez a darab aztán lehetőségek tárháza) nem lesz benne az ígéretek szerint.

Az előadásról bővebben itt olvashattok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://operetthirek.blog.hu/api/trackback/id/tr63285704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása