Operett a Fecebookon

Operett hírek

Az operettek világában szeretném elkaluzolni az érdeklődőket! Ez a hamarosan talán Hungarikummá váló műfaj hazánkban is roppant kedvelt. Lassan mminden színház repertoárjában szerepel egy operett, és még a fiatalok is biztos hogy ismernek legalább egy klasszikus slágert Léhár vagy Kálmán Imre operettjeiből.

Friss topikok

2011.09.19. 15:36 operett hírek

Ingyen operett és musical a hétvégén!

Címkék: ingyen operett

Az idén is meghírdették az évadnyitó fesztivált a Broadway Fesztivált, ahol ízelítőt kaphat a közönség a következő évad bemutatóiból és repertoár darabjaiból, sőt találkozhat kedvenc musical és operett sztárjaival. A Broadway Fesztivál egy amolyan ingyen koncert. Az idén is változatos műsor várja a közönséget! Erről találtam egy friss cikket:

2011-ben sem marad el évadnyitó Pesti Broadway Fesztivál! Szeptember 23-án és 24-én remélhetőleg ismét megtelik a Nagymező utca, hogy a közönség a legjobb magyar operettek és musicalek részleteit hallgathassa, sok meglepetés mellett, a Budapesti Operettszínház sztárjaitól!

Már megkezdődött a 2011/2012-es Sztárszerzők éve, ami a Miss Saigon premierjével indult. De egy héttel a premier után sor kerül immár sok éve szokásos szabadtéri Pesti Broadway Fesztiválra, melyet ezúttal a klasszikus magyar operettek és kortárs magyar musicalek fémjeleznek elsősorban. A részletes programot már közzé tette a Budapesti Operettszínház. 

2011. szeptember 23-án fél ötkor a Magyar sztárszerzők maratonjával indul a program. Több mint száz év magyar muzsikája lesz hallható - a Budapesti Operettszínház "házi szerzőitől". Ábrahám Pál, Fényes Szabolcs, Huszka Jenő, Jávori Ferenc, Kálmán Imre, Kocsák Tibor, Lehár Ferenc, Lévay Szilveszter, Szakcsi Lakatos Béla, Szirmai Albert, Szörényi Levente, Zerkovitz Béla operettjeiből és musicaljeiből csendülnek fel részletek Bálint Ádám, Boncsér Gergely, Bordás Barbara, Bódi Barbara, Csengeri Ottília, Dézsy Szabó Gábor, Dolhai Attila, Faragó András, Feke Pál, Füredi Nikolett, Geszthy Veronika, Kalocsai Zsuzsa, Kerényi Miklós Máté, Kékkovács Mara, Lehoczky Zsuzsa, Lukács Anita, Nádasi Veronika, Németh Attila, Oszvald Marika, Pálfalvy Attila, Peller Anna, Peller Károly, Petridisz Hrisztosz, Sánta László, Siménfalvy Ágota, Szabó Dávid, Szendy Szilvi, Szerényi László, Vadász Zsolt, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi és Vörös Edit előadásában.

Közben 17:30-kor kerül sor az ünnepélyes megnyitóra. A Sztárszerzők évét és a 2011-es Pesti Broadway Fesztivált, a Budapesti Operettszínház sztárjainak részvételével megnyitja: Csomós Miklós főpolgármester-helyettes, Hassay Zsófia, Terézváros polgármestere és Kerényi Miklós Gábor - KERO®, a Budapesti Operettszínház főigazgatója.

Ezt követően ez a blokk egészen este 7-ig tart, amikor Péntek Esti Láz címmel Slágerparádéra kerül sor. Világsikerek, filmzenék, operett- és musicalrészletek - másként. A legismertebb dalok, úgy, ahogy még soha senki nem hallotta. Rendkívüli, csak itt és ekkor látható produkciók! Akik igazi bulihangulatot varázsolnak a színpadra: 

 

Cikk folytatása és névor a Musicalinfo.hu-n.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://operetthirek.blog.hu/api/trackback/id/tr883238569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása