Operett a Fecebookon

Operett hírek

Az operettek világában szeretném elkaluzolni az érdeklődőket! Ez a hamarosan talán Hungarikummá váló műfaj hazánkban is roppant kedvelt. Lassan mminden színház repertoárjában szerepel egy operett, és még a fiatalok is biztos hogy ismernek legalább egy klasszikus slágert Léhár vagy Kálmán Imre operettjeiből.

Friss topikok

2011.09.15. 20:16 operett hírek

Operett Napja 2011

Címkék: napja operett

2011-ben is megünneplik az operettet:) Az idei évben meglepő módon az Operettszínház még nem hírdetett ünnepi programot az Operett Napja kapcsán, pedig ők a műfaj első számú képviselői! Azonban a József Attila Színház új hagyományt teremthet az új rendezvényéről! Itt egy cikk az Operett Napja Gáláról (Forrás:Operettinfo.hu)

 

Kálmán Imre születésének 120. évfordulóján A MAGYAR OPERETT NAPJÁvá nyilvánították október 24-ét, születésnapját. Ezen a napon halt meg a másik híres operettszerző, Lehár Ferenc.

Kállay Bori, Jankovits József, Teremi Trixi, Bozsó József valamint az Operett Tánckar és a Váci Szimfonikus Zenekar közreműködésével lesz látható az Operett Napja Gála a József Attila Színházban 2011. október 24-én! Jegyek a gálára online vásárolhatóak!


ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTSON IDE!


Az Operett Napja Gálán vezényel: Farkas Pál 
Az Operett Napja Gála koreográfusa: Hábel Ferenc

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://operetthirek.blog.hu/api/trackback/id/tr423230296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása