Operett a Fecebookon

Operett hírek

Az operettek világában szeretném elkaluzolni az érdeklődőket! Ez a hamarosan talán Hungarikummá váló műfaj hazánkban is roppant kedvelt. Lassan mminden színház repertoárjában szerepel egy operett, és még a fiatalok is biztos hogy ismernek legalább egy klasszikus slágert Léhár vagy Kálmán Imre operettjeiből.

Friss topikok

2012.10.04. 11:27 operett hírek

Mága Zoltán koncert 2013-ban az Arénában! Jegyek az újévi koncertre már kaphatóak!

Címkék: mága zoltán 2013

maga-zoltan-ujevi-koncert-2013-jegyek.jpg5. alkalommal ad Mága Zoltán Újévi koncertet 2013-ban, ezúttal ismét a Papp László Sportarénában. A már hagyománnyá vált újévi koncert rendezője a Budapesti Operettszínház igazgatója Kerényi Miklós Gábor lesz idén is.

A koncert fellépőinek névsorát még nem hirdették ki, de bizonyosan a Budapesti Operettszínház sztárjai is részt vesznek a gálán. Mága Zoltán jelenleg ugyanis 100 állomásos koncerttel járja az országot a Budapesti Operettszínházzal karöltve.

A 2013. január 1-én megrendezésre kerülő Mága Zoltán Újévi Aréna koncertre már árulják a jegyeket is. 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINSON IDE!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://operetthirek.blog.hu/api/trackback/id/tr704819574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása