Operett a Fecebookon

Operett hírek

Az operettek világában szeretném elkaluzolni az érdeklődőket! Ez a hamarosan talán Hungarikummá váló műfaj hazánkban is roppant kedvelt. Lassan mminden színház repertoárjában szerepel egy operett, és még a fiatalok is biztos hogy ismernek legalább egy klasszikus slágert Léhár vagy Kálmán Imre operettjeiből.

Friss topikok

2012.04.24. 15:45 operett hírek

Három operettet is bemutat a 2012/2013-as évadban a Budapesti Operettszínház!

Címkék: operett operettszínház

A Budapesti Operettszínház 2012/2013-as évadtervét már a közönséggel is ismertette.  

Az Elisabeth musical, a Ghost musical és a Bohém Casting című rockosított opera mellett három operettet is bemutatnak. A 2011/2012-es évad elmaradt bemutatója a Marica grófnő nagyoperett lesz az egyik bemutató, amit nem először állítanak színpadra. Jön két új operett is, hiszen bemutatják a Viktória című operettet, valamint egy folk-operettet az Ördögölő Jozsiást.

Az előadásokra hamarosan megkezdik a bérletárusítást is. A bérletárusítás megkezdésekor tudunk meg körübelüli bemutató dátumokat is.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://operetthirek.blog.hu/api/trackback/id/tr384470868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása