Operett a Fecebookon

Operett hírek

Az operettek világában szeretném elkaluzolni az érdeklődőket! Ez a hamarosan talán Hungarikummá váló műfaj hazánkban is roppant kedvelt. Lassan mminden színház repertoárjában szerepel egy operett, és még a fiatalok is biztos hogy ismernek legalább egy klasszikus slágert Léhár vagy Kálmán Imre operettjeiből.

Friss topikok

2012.04.22. 12:00 operett hírek

Puzsér szerint a nyugdíjasok is okozói a sátáni operett túlélésének!

Címkék: operett

Puzsér Róbert kritikus nevét az egész ország ismeri, amióta a Csillag születikben feltűnt mint zsűritag. Sajátos stílusa és egyedi látásmódja mellett senki nem tud elmenni szótlanul. A Csillag születik adásaiban a jelentkezők folyamatosan kiborítják, és úgy tűnik bizonyos műfajok megjelenése a műsorban különösen irritálja Róbertet. 

Az operettekről a blogján írta le véleményét, ami elég szélsőséges nézőpontot tükröz. Puzsér Róbert nem kímélte az operetteket látogató közönséget sem, hiszen őket is kritizálta, sőt Róbert szerint az operett jelenlegi popularitása "részben az irreálisan magas nyugdíjnak is betudható". Blogján kitér a magyar nótákra és azok tartalmára is, végül az operettet és a magyar nótát is sátáni műfajnak nevezi. Puzsér Róbert blogbejegyzését ide kattintva olvashatod el!

Forrás: Operettinfo.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://operetthirek.blog.hu/api/trackback/id/tr134466220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása